Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony Gramaster wyrażasz zgodę na ich użycie i zapisane w pamięci urządzenia.

Polityka Prywatności

  1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych, zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy serwisu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.
  2. Administratorem Danych Osobowych jest: Oxigo Sp. z o.o. z siedzibą w Lublinie przy Al. Warszawska 102, 20-824 Lublin.
  3. W naszym serwisie zbieramy następujące dane osobowe:
    Imię i nazwisko — podczas zakładania konta będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska, potrzebnych do uzyskania możliwości kontaktu z Tobą.
    Adres e-mail — poprzez e-mail wysyłamy potwierdzenie zamówienia oraz kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś subskrybentem naszego newslettera, będziemy wysyłać do Ciebie informację handlową raz, dwa razy w miesiącu.
    Adres — informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w internecie, takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych), wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych — do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
    Cookies — nasz serwis wykorzystuje technologię cookies w celu dostosowania usług do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.
  4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:
    - Jeżeli chcesz dokonać zakupu w naszym serwisie internetowym poprzez dokonanie rejestracji oraz założenia konta.
    - Jeżeli chcesz zostać subskrybentem usługi newsletter, tj. chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz zrezygnować z korzystania z usługi.
  5. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakichś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych, masz prawo do ich usunięcia lub niekorzystania z naszego serwisu.
  6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych, jak numery Twoich kart kredytowych czy dane dostępu do Twojego konta bankowego.
  7. Zgodnie z postanowieniami Ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz.U. z 1997 r. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.) masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu korzystaj z właściwych zakładek serwisu internetowego lub prześlij e-mail na adres: kontakt@gramaster.pl.